četvrtak, 26. veljače 2009.

Olympus E-620






Fotoaparat za sve ambiciozne fotografe gdje god bili. Olympus predstavlja model E-620: najmanji i najlakši kreativni digitalni SLR s ugrađenom stabilizacijom slike. U ovom fotoaparatu ujedinjuju se profesionalna tehnologija i funkcionalnost za hobiste poput touch-of-a-button functionalnost, a ima i karakteristike kao što su ugrađeni Umjetnički Filteri koji omogućavaju korisnicima da prošire granice svoje mašte. Kadriranje je jednostavno uz Live View tehnologiju i nagibni 6.9cm/2.7” HyperCrystal III LCD zaslon. Podržavajući karakteristike koje Olympus D-SLR fotoaparate čine nepobjedivima, E-620 je kreativna i tehnološka snaga jednostavna za korištenje. Novi model će biti u prodaji od kraja travnja 2009. Mašta bez ograničenja Za umjetnika koji se krije u svakome, E-620 dolazi pun funkcija koje fotografiji daju više različitih efekata čiji prikaz možete vijeti u realnom vremenu, bez kompjutera ili posebnog softvera, npr. Umjetnički Filteri uspomenama daju potpuno novi sjaj. S novom inovativnom funkcijom koja je poznata od modela E-30, vesele boje rođendanske proslave mogu se još poboljšati kako bi bile dojmljivije uz pomoć Pop Art filtera. Drugi fascinirajući efekti uključuju Pin Hole, Mekani fokus, Blijede i svijetle boje, Svijetli ton te Zrnati Film. Kako biste stvorili novo remek djelo uz pomoć funkcije Višestruke Ekspozicije, možete dodati i neobičan cvijet na sliku vaših praznika postavljajući jednu sliku iznad druge u Live View ili čak 3 pohranjene RAW slike prilikom obrade. Uz sve to možete birati između četiri različita omjera stranica – od 4:3 (standardni) preko 6:6 (srednji-format) do 16:9 (widescreen) koji garantiraju da ćete plažu moći kadrirati baš onako kako ste zamislili. Bilo da snimate polje tulipana iz pčelinje perspektive ili snimate najdražeg pjevača iznad glava ljudi u publici uz nagibni 6.9cm/2.7” HyperCrystal III LCD zaslon s vidnim poljem od 176° možete snimati iz gotovo svake perspektive.


Uz Live View funkciju u kombinaciji s AF* mogućnostima fotoaparata, ono što vidite je upravo ono što ćete dobiti, sve do najmanje latice. Sve što vam je potrebno Ugrađena stabilizacija značajno smanjuje zamućivanje uzrokovano potresanjem fotoaparata, osiguravajući oštre slike bez obzira na uvjete snimanja ili udaljenost objekta. Jedna od najuzbudljivijih funkcija ovog D-SLR je novi AF sustav sa 7 križnih točaka. Ova funkcija automatski određuje optimalni fokus tako da ne morate brinuti, sve će linije biti savršeno oštre. Pouzdan pratilac Od fotografiranja prijatelja na pozornici do odmora u planinama - Four Thirds tehnologija je učinila E-620 tako kompaktnim i laganim da ga možete ponijeti bilo gdje. Zbog praktičnog ergonomskog oblika ugodan je za držanje, a osvijetljeni gumbi fotoaparata pružaju vam toliko potrebnu pomoć pri noćnom snimanju. Na snažni senzor neće se hvatati prašina zahvaljujući ekskluzivnom Olympusovom Supersonic Wave Filteru – najefikasnijem sustavu zaštite od prašine na tržištu. Uz Olympus E-620 možete uživati i u korištenju različitih bljeskalica, 33 objektiva E-Sustava i raznim drugim dodacima. Uz funkcije E-Sustava kao što je Live View i opcija poput Umjetničkih Filtera, ovaj fotoaparat predstavlja sve ono što Olympus čini vodećim inovatorom. Potražite novi E-620 u trgovinama od kraja travnja 2009.



Olympus E-620 digitalni SLR – glavne karakteristike: Kreativnost
Umjetnički Filteri, Višestruka ekspozicija, Bežična bljeskalica, Višestruki aspekt
Praktični Live View zahvaljujući iznimno brzom kontrastnom AF sustavu
Nagibni 6.9cm/2.7” HyperCrystal III LCD zaslon
12.3 Megapikselni Live MOS Senzor
Funkcionalnost
Ugrađena stabilizacija slike (IS) s maksimalnom efikasnošću od 4 EV koraka
AF sustav sa 7 dvostrukih točaka (5 križnih točaka)
Optičko tražilo s otprilike 95% vidnim poljem i približnim uvećanjem od 0.96x
Prenosivost
Maleno i lagano tijelo
Dodatne karakteristike fotoaparata Olympus E-620:
Funkcija višestruke ekspozicije s prikazom trenutnog kadra iznad prethodno snimljene slike na LCD zaslonu
Prilagođavanje Auto gradacije kako bi se spriječili previše osvijetljeni dijelovi i sjene
Tehnologije Prepoznavanja lica i Prilagodbe sjena
Automatska kontrola balansa bijele boje
Predpregled savršenog snimka omogućava usporedbu rezultata različitih podešenja prije snimanja fotografije
Sekvencijalno snimanje od 4 fotografije u sekundi
Pouzdani Supersonic Wave Filter sustav zaštite od prašine
Ugrađena bljeskalica (GN12) s upravljačkim funkcijama za sinkronizaciju bežičnih bljeskalica
Bežična kontrola bljeskalice do 3 grupe (dostupni posebni press tekstovi za bljeskalice Olympus FL-50R i FL-36R)
Svestrane funkcije bracketinga za ISO, balans bijele boje, ekspoziciju i bljeskalicu
Baziran na Four Thirds Standardu
Osvijetljeni gumbi
Ergonomski dizajn tijela, kontrolne dugmadi i GUI za jednostavno rukovanje
Funkcija AE/AF zaključavanja za individualno prilagođavanje
ISO 100-3200 za širok raspon osjetljivosti
Iznimno brzo USB 2.0 sučelje
Iznimno brzo snimanje podataka i RAW kompresija bez gubitaka za brzu obradu
Simultano zapisivanje u RAW i JPEG formatu
23 načina snimanja (5 Načina ekspozicije, 5 Kreativnih načina snimanja, 13 Scenskih načina snimanja)
Široki dinamički raspon u jako osvijetljenim područjima Dvostruki utor za CompactFlash i xD-Picture memorijske kartice (uključena je i potpora za UDMA High-Speed CF kartice i Microdrive)

Nema komentara:

Objavi komentar